donderdag, mei 15, 2008

Keuzevrijheid, Gezondheid en Welbevinden

Dit werd mij onder de aandacht gebracht en graag vraag ik nu hiervoor ook jouw aandacht:

Het betreft een ernstige zaak die uiteindelijk ons allemaal aangaat; onze keuzevrijheid, onze gezondheid en het welzijn van de Aarde.

Als je dat belangrijk vindt, en je het belangrijk vindt dat er nog na 31-12-2009 nog vitamines en mineralen te koop zijn, evenals kruidenpreparaten / kruidenmedicijnen, antroposofische medicijnen e.d., teken dan alsjeblieft de petitie!

Verder wil de voedselindustrie (lees: Codex Alimentarius) bepaalde voedselproducten voorzien van extra vitamines op een manier zodat we geen alternatief meer kunnen kiezen als we dat zouden willen, wil men 6 van de 8 meest gevaarlijke en nu verboden landbouwgiffen weer terug invoeren, wil men invoeren dat alle voedsel doorstraald moet worden (ook biologische producten) en meer.

In Canada is de Codex Alimentarius inmiddels bezig met een wet, nummer C51, die het bezit en gebruik van (geneeskrachtige) kruiden gaat verbieden. Het is zelfs zo dat ouders die hun kinderen die "verboden" kruiden geven strafbaar zijn !

Wil je
meer informatie ga dan via deze link naar een video van Dr. Laibow over de Codex Alimentarius : http://video.google.nl/videoplay?docid=2944803407975749033

Deze wet wil men per 31 dec 2009 laten ingaan. De ruchtbaarheid die hieraan gegeven wordt is miniem, want hoe minder bekendheid en informatie er onder de burgers wordt verspreid, des te minder weerstand men krijgt in het doorvoeren van deze wet! Er zitten namelijk enorme financiële belangen aan vast!
Dus laat je stem horen nu het nog kan!

Link naar de site die verbonden is met de handtekeningenactie: http://www.eliant.eu/new/lang/en/?p=4

Of ga rechtstreeks naar het formulier voor handtekeningen via: http://www.eliant.eu/new/lang/en/userfiles/file/pdf/eliant_nl_handtekening_206.pdf

Er zijn tenminste 1 miljoen handtekeningen nodig
om deze wet nog tegen te kunnen houden of er nog iets aan te kunnen doen, echter op dit moment zijn er nog maar zo'n 300 000 handtekeningen.
Deze mogelijkheid tot actie en de handtekeningenlijst is nog niet erg bekend, dus stuur deze s.v.p. door naar zoveel mogelijk mensen in jouw eigen netwerk. Samen staan we sterk.

Hartegroet,, Joke

Geen opmerkingen: